Erhvervsrengøring

Professionel erhverv- og industrirengøring i Nordjylland

Rengøring af erhverv i Hobro, Hadsund og Mariager

Mangler du en pletfri rengøring af jeres kontorer, institution, mødelokaler og kantine? Så er Majas Rengøring det sikre valg inden for erhvervsrengøring i Hobro, Mariager, Mariagerfjord og Hadsund omegn.

Hos Majas Rengøring Hobro ved vi, at en ren arbejdsplads er vigtigt element hos enhver virksomhed. Ikke nok med virksomheden skal fremstå ren og pæn, så er en optimal rengøring også vigtig for det daglige indeklima i din virksomhed. Hos Majas rengøring er I sikret et tilfredsstillende resultat hver gang, og jeres virksomhed vil efterfølgende fremstå ren og nydelig. 

Ugentlig eller daglig erhvervsrengøring

Jeres virksomhed har flere forskellige muligheder for selv at sammensætte, hvordan jeres rengøring skal være. Om din virksomhed skal have gjort rent hver dag eller blot én gang om ugen, så står Majas Rengøring klar til at løfte enhver opgave. Vi sørger blandt andet for at afstøve alle overflader, fjerne pletter, støvsuge, gulvvask samt rengøring af badeværelser. Derudover sørger vi også for, at afstøve tastaturer og rengøre køkkenet.

I har også mulighed for at få foretaget hovedrengøring 1-2 gange om året. Her rengør vi radiatorer, køkkenskabe indvendigt og køleskabe indvendigt. Derudover gør vi emhætten ren, rengøre jeres døre og fjerner spindelvæv samt kalk på toiletterne. I har stor medbestemmelse omkring, hvor mange gange om ugen I ønsker at få gjort rent samt muligheden for tilføjelse af ekstra opgaver.

Ekstra opgaver og vinduespolering for erhverv

Om din virksomhed ønsker oprydning efter møder eller vanding af planter, så varetager vi et stort væld af forskellige ekstra opgaver, som I kan koble på jeres daglige eller ugentlige rengøring. 

Hos Majas Rengøring varetager vi alle opgaver inden for erhvervsrengøring, så din virksomhed altid fremstår skinnende ren og præsentabel, når kunder kommer på besøg. Renligheden i din virksomhed er nemlig en vigtig faktor, når dine kunder danner deres førstehåndsindtryk af din virksomhed. Investér derfor i professionel rengøringshjælp, som kan varetage vinduesvask, vanding af planter, oprydning og rengøringen af jeres lokaler m.v.

Hos Majas Rengøring i Hobro anvender vi et professionelt vaskeanlæg, der efterlader dine vinduer skinnende rene og klare. Med vores vaskeanlæg undgår du kalkaflejringer, så dine vinduer og karme fremstår rene og pæne. Med vaskeanlægget undgår du bl.a. rester af sæbe på dine vinduer, da anlægget ikke benytter sig af nogen former for rengøringsmidler.

Institutionsrengøring

Her, hos Maja’s Rengøring, har vi fokus på hygiejnen, når vi gør rent på skoler, døgn- og daginstitutioner, da børn og ældre er særligt modtagelige for sygdomme.

Samtidig er det rigtig mange voksnes arbejdsplads, og det er vigtigt at udføre en korrekte rengøring, for at skabe et godt indeklima, som har stor betydning for medarbejdernes velbefindende.

Rengøring af ejendomme og boligforeninger

erhvervs rengøring
rengøringsfirma til erhverv
kontor rengøring rengøringsfirma

Dit lokale rengøringsfirma

Majas Rengøring er din lokale rengøringsvirksomhed i Hobro, Nordjylland. Om du mangler hjælp til rengøringen i hjemmet eller du ejer en virksomhed, som har brug for en professionel til at varetage rengøringen, så er Majas Rengøring det sikre valg.

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller ønsker du at sammensætte en rengøringsplan, som passer til netop dine behov? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 61 78 70 70. Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din rengøringsløsning.

Ring til os

Send os en besked

4 + 7 =

Daliri Service