Privat rengøring

Professionel erhverv- og industrirengøring i Nordjylland

Dit rengøringsfirma til private hjem

Det er dit hjem og dine regler – derfor baserer vi vores private rengøringsydelser ud fra dine behov, ønsker og præmisser. Som kunde hos Majas Rengøring får du en rengøringsdame, der lærer dig og dine behov at kende, og som efterfølgende selv kan vurdere, hvilke opgaver der skal løses i dit hjem.

Vi er et rengøringsfirma i øjenhøjde med vores kunder, og vi har fuld forståelse for, at nogen måske føler, at det er en smule grænseoverskridende at have besøg af rengøringspersonale hjemme i sin bolig. Nogle mennesker kan være flove over, at de enten ikke har tid eller er i stand til, at få gjort rent regelmæssigt, men det er der absolut ingen grund til at være – vi er alle mennesker. Tryghed er derfor også en af vores kerneværdier; vores kunder kan virkelig tvivl stole på os: Vi sætter en dyd i vores arbejde, har enorm respekt for dit hjem og dine ting, og påtager os ligeledes et tavshedsløfte. Derfor er det så vidt muligt også de samme to – søde og pålidelige – piger, der fast besøger dig, og sikrer en grundig rengøring af dit hjem.

Hos Majas Rengøring har masser af erfaring og et højt serviceniveau, så vi kan sikre dig den bedste behandling – en service, der giver dig meget mere frihed og overskud, som du kan bruge andetsteds. Vi kommer nemlig ikke bare for at gøre dit hjem rent, men for at gøre din hverdag lettere og gladere.

Søger du nogle pålidelige mennesker til at løfte rengøringstjansen derhjemme, så kontakt Maja fra Majas Rengøring i dag.

Privat rengøring i Hobro, Hadsund
og øvrige Mariagerfjord Kommune

Vil du gerne have hjælp til at få gjort rent? Vores største prioritet er trygge og tilfredse kunder. Når du kontakter os første gang, tager vi en snak om dine behov og ønsker for rengøringshjælp, og derigennem laver vi en aftale om opgaver og pris. Som udgangspunkt udfører vi aftørring af alle flader, gulvvask og støvsugning. For at holde hygiejnen helt i top, går vi ekstra grundig til værks i køkkenet og på badeværelset; rengøring af ovn indvendig som udvendig, rengøring af emhætte og komfur, rengøring af brusekabine, vaske og toilet, og sørger for at, alt ophobet kalk fjernes.

Rengøringsfirma til private hjem

Afhængig af behov rengør vi også emhætte, radiatorer, døre og vinduer. Vi garanterer et tilfredsstillende resultat hver gang. Vi sætter ingen grænser for vores private rengøringshjælp – Ingen opgave er for stor eller lille, og vi udfører gerne jævnlig fast service, såvel som en omgang hovedrengøring af hjemmet. Nedenfor har vi listet en række eksempler på opgaver, som vi også gerne påtager os.

Housekeeping: Ekstra opgaver

Vi ved, at det ikke kun er turen med støvsugeren eller vaskemoppen, der er en tidssluger – det er også turen i Brugsen for at handle ind; skifte sengetøjet; tøjvask og hvad der ellers hober sig op af opgaver i hjemmet. For at give dig mere luft i hverdagen, kan du derfor også vælge en række ekstra opgaver, som du gerne vil have os til at hjælpe med, såsom:

 

 • Oprydning; tømme og fylde opvaskemaskine, lægge legetøj i kasser m.v.
 • Vask og strygning af tøj
 • Skift af sengetøj
 • Rengøring af terrasse
 • Mindre opgaver i haven
 • Vande planter
 • Tjekke madvarer for dato
 • Indkøb
 • Vinduespudsning

Har du haft håndværkere på besøg, hjælper vi også gerne med at gøre rent efter dem – en såkaldt slutrengøring – ligeså tilbyder vi rengøringshjælp ved flytterengøring.

 

Hjælp til handicappede, funktionsnedsatte og ældre

Rengøringen er for nogle en uoverskuelig opgave, på grund af enten fysiske og psykiske handicap eller anden form for funktionsnedsættelse. Derfor tilbyder vi hos Majas Rengøring i Hobro rengøringshjælp til handicappede, funktionsnedsatte og ældre, der ikke selv kan varetage rengøringen.

Vi sørger for rengøring af dit eller dit familiemedlems bolig – på jeres præmisser. I får nemlig selv rig mulighed for at sammensætte aftalen alt efter hvilke behov I måtte have.

 

Hvad koster privat rengøring?

Priser for rengøring privat afhænger både af størrelsen på din bolig og de opgaver du ønsker løst. Er du ny kunde, tager vi i første omgang en snak om dine behov. Hertil kommer vi forbi hjemme hos dig, og finder ud af i fællesskab, hvordan vi skal gå til opgaven.

Vi er yderst fleksible, når det kommer til timeafregningen ved privat rengøring. Der er altid mulighed for at lave en aftale med os, så rengøring og timeantal passer både os og dig. Her er nogle eksempler på aftaler, man kan lave med os:

 • Vi kan aftale et bestemt antal timer, hvor vi udfører aftalte opgaver eller prioriterede opgaver, som du selv udvælger og fremlægger for os. 
 • Du kan sætte en tidsbegrænsning på de opgaver, vi skal lave.
 • Vi kan udføre de opgaver, du ønsker, og tage den tid, som det tager. 

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring af højeste kvalitet.

Kontakt Majas Rengøring telefonisk på 61 78 70 70, eller send os en mail på majasrengoering@outlook.dk.

Her får du tryghed, stabilitet og et skinnende rent hjem.

Ring til os

Send os en besked

12 + 15 =

Majas Rengøring