Rengøringsydelser

Professionel erhverv- og industrirengøring i Nordjylland

Hvad kan vi ellers tilbyde?

Søger du rengøringshjælp? Maja’s Rengøring tilbyder ud over almindelig rengøring hos private og erhverv også en række specialydelser, såsom pudsning af vinduer, oprydning og rengøring efter håndværkere, grundig rengøring ved flytning, rens af tæppe m.v. Vi griber alle opgaver med engagement og begejstring. Læs mere nedenfor.

håndværker rengøring

Roder det efter håndværker besøg?

klik her

flytte rengøring

Brug for rengøring ved flytning?

klik her

Søger du en tæpperenser?

Tæpper i hjemmet såvel som i virksomheder kommer ud for lidt af hvert, og det kan ikke undgås at de med tiden bliver beskidte og får pletter. Efterhånden som tæpper bliver slidte og beskidte, mister de også imprægneringen, hvilket gør tæpperne mere modtagelige over for snavs og pletter. Tæppet kan nærmest suge støv og snavs til sig. Tæpper til hjemmet eller virksomheden kan være temmelig dyre, og det er derfor vigtigt, at man vedligeholder dem med regelmæssig tæpperens og imprægnering.

Rensning af gulvtæpper kan være nødvendig hvis du f.eks. har allergi, for i tæpper gemmer sig mange af de ting, som kan udløse og forværre allergi for støv, bakterier og pollen.

Pletter på gulvtæppe? Eller synes du blot, at det efterhånden er længe siden, at dine tæpper så nye og pæne ud? Lad Majas Rengøring klare opgaven. Med en tæpperensning sørger for vi for, at dine tæpper vedligeholdes og bliver fri for snavs og pletter.

Vi damprenser også..

Vi gør rent med damp, da det har mange fordele. Damprensning er en effektiv metode til at gøre rent i dybden og kan fjerne selv de mest genstridige pletter. Med en damprenser kan vi nemt og effektivt rengøre næsten alt i hjemmet – lige fra gulve og tekstiler til hvidevarer og svært tilgængelige fuger og sprækker.  

Rengøring med damp foregår uden brug af rengøringsmidler og kemikalier. Dampen alene klarer opgaven. Den vasker, renser og fjerner både lugtgener og genstridige pletter. Derudover er damprensning til stor gavn for allergikere. Den høje temperatur (80-100 grader) dræber bakterier og husstøvmider – til glæde for allergikere – og løsner dermed effektivt alle former for snavs. De små damppartikler trænger langt ind i materialer, revner og sprækker, og opløser snavset, hvor det ellers kan være vanskeligt at komme til med klud og børste. 

Selvom vi holder til i Hobro, rækker vores rengøringshjælp til private også til Viborg, Mariager, Hadsund, Arden og Randers. Repræsenterer du en virksomhed kommer vi også gerne til Aalborg og Århus.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Maja’s Rengøring for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning, flytterengøring, håndværkerrengøring, rens af tæpper og hvad du ellers kunne have brug for hjælp til.

Ring til os

Send os en besked

4 + 8 =

Daliri Service