Rengøring efter håndværkere

Professionel erhverv- og industrirengøring i Nordjylland

Hos din virksomhed

Vi tilbyder professionel rengøring i forbindelse med små og større byggeprojekter. et sikrer, at du efterlader et godt indtryk hos kunden, når du afslutter din opgave, og afleverer lokalerne rene og pæne, klare til at tage i brug.

Har du brug for rengøring efter renovering, er Maja’s Rengøring det rette rengøringsfirma at få fat i. Vi træder gerne til med kort varsel i både Randers, Viborg, Aars, Aalborg, Århus, Hobro, Hadsund, Mariager og Arden, hvor vi leverer et strålende stykke arbejde af rengøring efter håndværkere, der lever op til de aftalte standarder.

 

  Håndværkerrengøring hjemme hos dig

  Vi hjælper også med rengøring hjemme ved dig. Er du igang med et større projekt og har haft håndværkere ind og ud af døren, er der med garanti også kommet diverse skidt og snavs indenfor. Rengøringen kan dog ofte virke uoverskuelig med al den støv og rod på vægge, gulv og loft, du finder, hvorfor du med fordel kan benytte dig af vores service; rengøring efter håndværkere. 

  Vi gennemgår hvert et hjørne, hver en krog af boligen, så resultatet af vores slutrengøring ikke er til at overse. Vores standarder er meget høje, og boligen vil derfor være intet mindre end skinnende ren, pæn og klar til brug.

  Få et uforpligtende tilbud

  Få et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring.

  Kontakt Majas Rengøring telefonisk på 61 78 70 70, eller send os en mail på majasrengøring@outlook.dk.

  Her får du tryghed, stabilitet og et skinnende rent hjem.

  Ring til os

  Send os en besked

  14 + 3 =

  Daliri Service